perjantai 8. kesäkuuta 2012

Roadtrip ja 12:34

Lähdinpä eilen kaverin kanssa pienelle roadtripille! :) Lähdettiin puolen päivän aikaan tikkakoskelta ja ajoimme siitä hirvaskankaan ABC:lle kaveria moikkaamaan. Siinä istuttiin hetki ja lähettiinkin muutaman kilometrin päähän kaverin luokse kahville. :) Siinä sitten istuskeltiin puolisen tuntia ja lährettiin sitten tankkaamaan auto (tässä vaiheessa Seppo astui kuvioihin) ja jatkettiin siitä sitten Sumiausten ihmeelliseen maailmaan.
Sumiainen on siitä jännä paikka että vaikka se sijaitsee suurinpiirtein keskellä suomea, on se siltikin meren rannalla. 
Tässä Seppo tankkaa vaulan kanssa autoa :D
Juotiin sumiaisissa kupposet teetä ja käytiin moikkaamassa toista kaveria siellä. Istuttiin erittäin kivasti ulkona omenapuun alla kusiais pesässä :) Seppo sai sumiaisissa uuden kodin omenapuussa sijaitsevasta linnunlaudasta. 
Minä, Seppo ja Sepon uusi koti
Seppo juo teetä :)
Siitä sitten kun päästiin lähtemään niin mentiin Palokkaan syömään namnam pizzaa :3
Sieltä jatkettiin Korpilahden ST1 syömään jätskit. Jätskien jälkeen soitettiin kaverille että mennään moikkaamaan sitä :)
Löydettiin itsemme kohta jostain korven keskeltä. Ja löydettiin sieltä myös tämä meidän kaverimmekin :) Siellä sitten mietittiin että mitäs tehhään. Pienen pohdiskelun jälkeen päätettiin että kaadetaan auton takapenkit ja ängetään kaverin polkupyörä sinne. Ei ollu ihan helpoin homma. Takakontin luukkukin jäi vähän rakoselleen. :D
No sieltä sitten ajettiin lähemmäksi korpilahden keskustaa ja jätettiin kaveri pyörineen jonnekkin tien poskeen.
Siitä sitten ajettiin takasin jyväskylään ja tikkakoskelle. :D

Jooo-o.. sellasta maakuntamatkailua :D

Mutta nyt, mä rupeen pakkaamaan loputkin mun tavarat ja lähen pikkuveljen kanssa 19.16 junalla kohti tamperetta ja sieltä sitten mennään  rovaniemelle yöjunalla. Matkahan kestää huikeat 12 tuntia ja 34 minuuttia. Tää juna matka tulee varmasti olemaan _erittäin_ hupaisa. :P

-EDI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti