maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kuustokki!

Hetken pienen olen pois täältä ollut, koska kävin tuolla kylmässä pohjolassa. Eli Oulussa Qstockissa. Oikeesti kylmästä ei ollut tietoakaan koko viikonlopun aikana. Aurinko porotti kokoajan.. Ehkä vähän liikaakin.

Torstaina me lähettiin täältä etelästä ajamaan puol 11 aikaa aamulla Ouluun päin vuokra pakulla. Vuokra paku siksi että tavaraa ja ihmisiä oli niiiiin paljon mukana, että mihinkään perus ooppeliin ei mahduta. Pysähdyttiin oulun matkalla pariin otteeseen. Eka pysähys oli viitasaarella nopiasti vessassa ja kaupassa. Sitten pidettiinkin kärsämäki huudeilla vähän pisempi tauko ja käytiin kahtelemassa niitä vaskikelloja. :) Aika upeita. eiks jea? :)




Ouluhan oli meidän koko porukalle suhteellisen tuntematon paikka, jotenka minä joka en siellä ikinä ennen ole käynyt, niin jouduin lukemaan karttaa ja ohjaamaan meidät ensimmäiseen määränpäähämme, josta käytiin avain majapaikkaamme hakemassa. Ihmeellistä kyllä, ei eksytty kertaakaan. :D

No, avaimet kun saatiin haettua, niin mentiin fessu alueelle pystyttämään meidän infopiste teltta. :) Se saatiin nopiasti pystyyn ja sitten lähettiinkin kauppaan ja majapaikkaan. Laitettiin tottakai heti ekana sauna lämpiämään ja syötiin tortilloita nams :3 Saunan jälkeen suunniteltiin hirveesti ekaa fessupäivää ja mentiin sitten nukkumaan.

Perjantai olikin sitten ihan huippu päivä. Aamulla ensin lähettiin fessualueelle, kasattiin meidän infopiste loppuun ja käytiin hakemassa loput meidän festariporukasta paikalle. Kävin ite kahtomassa klamydiaa, Michael Monroeta ja PMMPtä. :) Ja vähän myös Jippua. Klamydia ja PMMP oli ihan parhaita. Klamydian näin jopa eturivistä. PMMPn vähän kauempaa jouduin katselemaan. JA VALITETTAVASTI meidän infopiste oli suhteellisen lähellä päälavaa jolla myös se hemmetin nyygårdin pete esiinty. mäentykkääollenkaan!!! 
Klamydia
taitaa olla hauskaa :DD


peeämämpee

Perjantainakin yöllä lämmitettiin sitten sauna kun alueelta oltiin lähdetty.  Syötiin kunnon iltapalat ja mentiin nukkumaan. :)

Lauantaina mentiin taas aamulla alueelle ja laitettiin piste kuntoon. Siinä ennen kun alueen portit aukesi niin kävin hymyilemässä todella söpösti benjihypyn pomolle ja sain huikeen alennuksen ja kävin vähän kattelemassa maisemia 60 metrissä :) Benjihän oli ihan meidän pisteen vieressä jotenka näki kaikki hyppääjät tosi hyvin. Myös sen alastoman miehen ja sen toisen miehen joka hyppäsi pelkässä minihameessa. 

kävin sillon lauantaina katsomassa Jukkapojan josta en niin hirveesti tykkää, mutta se sen tausta bändi SEB on aivan yli mahtava! Kävin myös kahtomassa Chisun ja Roxettea. Ja olihan mun myös pakko mennä "vähän" riehumaan Staminan pittiin joka oli myös ihan yli mahtava huippu! :)
Chisu bändeineen nams ;)
Joku poika ja Sound Explosion Band <3
hirveen ihana <3

Alueelta kun lähettiin sillä meidän pakulla liikkelle niin olihan meidän pakko huudella hävyttömyyksiä fessukansalle auton ikkunoista. Voin kertoo että kerättiin katse jos toinenkin :DD

Sunnuntaina ajeltiinkin sitten takasin jyväskylään. Ja voin kertoo että pitkälle ei päästy ilman ongelmia. Nimittäin, pysähdyttiin tankkaamaan oulussa. Ja ensin me ei saatu sitä bensatankin luukkua auki. Meitähän siis oli matkassa 4 naista vielä siinä vaiheessa ja kaikki meistä yritti vuorotellen sitä luukkua avata. sitten soitettiin jo pari puhelua ja ei niistäkään ollut mitään hyötyä. Onneks mä sain mahtavan idean etsiä jotain auton ohje kirjaa. Ja sieltä löyty sitten ohjeet sen luukun avaamiseen. :DD 
Joo me saatiin se auki, mutta sitten siellä oli vielä se korkki joka tuotti liikaa vaikeuksia. 
Ainakin puol tuntia meni että saatiin se auto tankattua. :D


tanssin päällä suomen keskipisteen.
Ei mulla muuta noista fessuista. Mahtavaa oli ja ihan huippu porukkakin mukana.
Nyt mä lähen kauppaan ostamaan suklaamuffinsi aineet ja rupeen leipomaan joskus illemmasta kun on vähän viileempää että kehtaa uunin laittaa päälle. Huomenna sitten 18v synddärit jeejee! :))

-EDI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti