sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Olinpa 2 päivää tammerfesteilla YAD porukalla. Oli ihan huippua, vaikka meidän infopisteellä ei juurikaan ketään käynykkään. :D 
infopistettä
Perjantaina tultiin alueelle 11 aikaan ja pistettiin teltta ja pöytä pystyyn. 12 aukesi ovet festari kansalle. Ensimmäisenä fessuilla esiinty robin, jota kaikki tampereen 7-14 vuotiaat tytöt tuli katsomaan. huoh. en jaksa ymmärtää.. Robin ei nimittäin kuulu niihin minun suosikkeihini. Ja sitten oli cheekit ja fintelikensit ja muut minun mielestä turhuudet. 
Ja sitten ah niin aina yhtä ihanat popeda ja yö <3 Olin ku sulaa steariinia siellä kaatosateessa, kun ne esiintyi. On ne vaan ihania bändejä molemmat.

Popeda

Jotain täydellistä, jotain niin ihanaa <3



Costello Hautamäki nams :3

Lauantaina sitten tammereillä olikin mm erin ja chisu jotka molemmat oli ihan huippuja. :) Lauantaina olisin myös halunnut nähdä eppu normaalin ja Lauri tähkän, mutta piti keretä jyväskylään lähtevään junaan, niin ne sitten jäi näkemättä :/

Lauantaina sitten teinkin sen mitä olen hallunnut tehdä jo pitkään, HYPPÄSIN BENJIN!
Suosittelen sitä lämpimästi kaikille ketkä ei sitä ole kokeillut. :) Kokemuksena se oli jotain aivan käsittämättömän mahtavaa! En osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta kun siellä ilmassa roikkui..
Itsehän en sieltä nosturin korista hypätä uskaltanut, niin se mies sieltä mut alas tönäs :D



Iloisena hypyn jälkeen :)


 Tuossa kuvassa myös mun lauantain festari asu
Pitsitoppi/vero moda
Farkut/H&M
Converset
Välillä oli myös hyvin vilpoista niin YAD huppari lämmitti.

Nyt vaan odottelemaan Qstockiin lähtöä joka tapahtuukin vajaan 2 viikon päästä! :)

 -EDI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti